Personvern

Vi bryr oss om ditt personvern

Kvist Solutions behandler dine personopplysninger til følgende formål:

  1. For at du kan opprette en kundeprofil hos oss og gjennomføre booking av demo.

  2. For å sende nyhetsbrev, varslinger og tilbud i den grad du ønsker.

  3. For å besvare dine henvendelser.

  4. For å samle statistikk om bruken av nettsiden.

  5. For å videreutvikle og forbedre tilbudet vårt.
     

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som person, eksempelvis navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Din aktivitet på nettsiden kan også betraktes som personopplysninger.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Kvist Solutions er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som innsamles gjennom bruk av nettsiden, booking av demo og innlogging. Kvist Solutions er underlagt personopplysningsloven i håndteringen av personopplysninger.

Hvilke opplysninger gjør Kvist Solutions nytte av?

Kvist solutions samler inn opplysninger du oppgir selv, og opplysninger knyttet til din bruk av nettsiden:

  • Personopplysninger du oppgir når du registrerer bruker på init.kvistsolutions.com.

  • Meldinger du sender til vår kundeservice.

  • Tilbakemeldinger og vurderinger du gir ved bruk av nettsiden.

  • Informasjon om enheten du bruker (Eksempelvis om du bruker nettbrett eller mobil, og hvilken nettleser du benytter).
     

Personvernerklæring for Kvist Solutions

1. Behandlingsansvarlig

Kvist solutions er ansvarlig for behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, passord for min side. Vi lagrer i tillegg bookinghistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service. Vi lagrer i tillegg bookinghistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle bookingavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes bookinghistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best brukeropplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. 

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kundeforhold lagres i vårt aktive kunderegister i 5 år.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Vi har et personvernombud, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

11. Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

 

+47 47806025
Kontakt@kvistsolutions.com

Kvist Solutions
Sem Sælands vei 1
7030 Trondheim