Kvist er en nyoppstartet teknologibedrift som utvikler digitale løsninger til miljøambisiøse bygg- og anleggsprosjekter. Dette gjør vi sammen med de største aktørene i bransjen, og nå er vi klare for å vokse!


Ønsker du å bruke din digitale kompetanse til å gjøre bygg- og anleggsbransjen grønnere? Da vil vi ha deg med på laget!


Om stillingen
Du kommer til å sitte i spydspissen av produktutviklingen til Kvist og vil være med på sentrale avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Ettersom vi er en liten bedrift vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer. Vår backend bygger på Domenedrevet design (DDD) så det er en fordel om du har kjennskap til dette. Videre vil du jobbe mye med å en arkitektur som kan legge grunnlag for fremtidig skalering og utvikling, så her er det mange viktige valg som skal tas. Vi har dyktige medarbeidere som du skal samarbeide med og håper du er klar for å ta mange spennende valg og finne innovative løsninger. 


 

Om deg
Du må digge å kode. Litt mer spesifikt, du må kunne objektorientert programmering.  Det er en fordel om du har erfaring fra tidligere prosjekt, men det viktigste er at du er dedikert. Du bør ha en logisk og analytisk tilnærming til problemstillinger, og du evner å takle utfordringer selvstendig. Vi håper også du har kjennskap til S.O.L.I.D prinsipper og Typscript og/eller NodeJS er et stort pluss. 
Mye av arbeidet vil foregå i team, så det er en fordel at du er en god lagspiller! Du bør være positiv og trives i en hektisk arbeidshverdag. Viktigst av alt, du er villig til å sette av tid til å jobbe med startup. Til gjengjeld blir du en del av et team som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell!

 

Vi tilbyr

  • Et actionfylt arbeidsmiljø der hver dag er unik, med en bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag.

  • Et godt sosialt miljø, der vi stadig finner på gøyale ting sammen!

  • En unik sjanse for å være med å utvikle en virksomhet i vekst.

  • Lønn og mulighet for eierandeler i Kvist. Vi ønsker å få med teammedlemmer som vil bidra til å ta selskapet til nye høyder. Så, dersom du gjør en god jobb får du dermed verdi gjennom aksjer i selskapet. 

  • Vi holder til på Grunderbrakka på Gløshaugen. Du vil få kontorplass her. Når det er sagt – du må gjerne jobbe der det passer deg!

  • Uendelig med kaffe når du er på jobb. 

 

Hva trenger vi av deg?

  • Kort søknadstekst om hvorfor du vil jobbe i Kvist

  • CV

  • Vitnemål/karakterer fra høyere utdanning

  • Portfolio eller eksempler fra tidligere relevant arbeid


Søknad og CV sendes til kontakt@kvistsolutions.com
Søknader behandles fortløpende, siste frist 09.04.21

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Backend-utvikler

Trondheim I Fulltid

Søknadsfrist: 09.04.21

Oppstart: Mai eller August