Kvist er en nyoppstartet teknologibedrift som utvikler digitale løsninger til miljøambisiøse bygg- og anleggsprosjekter. Dette gjør vi sammen med de største aktørene i bransjen, og nå er vi klare for å vokse!

Ønsker du å bruke din digitale kompetanse til å gjøre bygg- og anleggsbransjen grønnere? Da vil vi ha deg med på laget!

Om stillingen

Du kommer til å sitte i spydspissen av produktutviklingen til Kvist og vil være med på sentrale avgjørelser rundt utformingen av våre løsninger. Ettersom vi er en liten bedrift vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer.

Produktet vårt utvikles med Typescript i Vue, så det er en stor fordel om du har kjennskap til disse rammeverkene. Når det er sagt - lidenskap og vilje til å lære trumfer eventuelle kunnskapshull. Og ta det helt med ro - ingen av våre produkter kjøres i Internett Explorer.

 

Om deg

Du må digge å kode. Mer konkret, du må være kunne objektorientert porgramering i tillegg til å være komfortabel i frontend rammeverk for web (Vue, React, etc).  Det er en fordel om du har erfaring fra prosjekt, men det viktigste er at du løser oppgaver godt. Vi ser etter noen som kan jobbe selvstendig og som skriver elegant kode. Hvis du i tillegg er flink til å tenke utenfor boksen for å finne de beste løsningene, vil du passe perfekt inn hos oss i Kvist-familien!

 

Mye av arbeidet vil foregå i team, så det er en fordel at du er en god lagspiller! Du bør være positiv og trives i en hektisk arbeidshverdag. Viktigst av alt, du er villig til å sette av tid til å jobbe med startup. Til gjengjeld blir du en del av et team som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell!

Vi tilbyr

  • Et actionfylt arbeidsmiljø der hver dag er unik, med en bratt læringskurve i praktisk anvendelse av fag. 

  • Et godt sosialt miljø, der vi stadig finner på gøyale ting sammen!

  • En unik sjanse for å være med å utvikle en virksomhet i vekst

  • Lønn og mulighet for eierandeler i Kvist. Vi ønsker å få med teammedlemmer som vil bidra til å ta selskapet til nye høyder. Så, dersom du gjør en god jobb får du dermed verdi gjennom aksjer i selskapet. 

  • Vi holder til på Digs i Trondheim sentrum og Oppredningen på Gløshaugen. Du vil få egen kontorplass her. Når det er sagt – du må gjerne jobbe der det passer deg!

  • Uendelig med kaffe når du er på jobb. 

Hva trenger vi av deg?

  • Kort søknadstekst om hvorfor du vil jobbe i Kvist

  • CV

  • Vitnemål/karakterer fra høyere utdanning

  • Portfolio eller eksempler fra tidligere relevant arbeid

 

Søknad og CV sendes til kontakt@kvistsolutions.com

Søknader behandles fortløpende, siste frist 09.04.21

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Frontend-utvikler

Trondheim I Fulltid

Søknadsfrist: 09.04.21

Oppstart: Mai eller August