Personværnerklæring

I Kvist Solutions AS er det viktig for oss å ivareta personvernet til våre kunder og besøkende. Denne personvernserklæringen viser hvilke personopplysninger Kvist Solutions AS er behandlingsansvarlige for. Denne personvernserklæringen dekker både behandling av personopplysninger på nettsiden «kvistsolutions.com» og i plattformen «init».

Ved å besøke nettsiden vår, eller benytte tjenestene våre godtar du denne personvernserklæringen.

Hva vi samler inn opplysninger om

Når du besøker plattformen init samler vi inn opplysninger dersom:
- Du lager en konto i plattformen samler vi inn fornavn, etternavn, epost, passord og organisasjonsnavn
- Du oppgir opplysninger ved å skrive de inn i plattformen, som prosjektnavn

Når du besøker nettsiden og plattformen samler vi inn informasjon om:
- Aktivitet på nettsiden (hvor du har trykket, hvor på siden du har brukt mest tid, dato og klokkeslett)
- Teknisk informasjon om enheten du benytter deg av og enhetens programvare
- Nettlesertype og hvordan du kom inn på siden
- IP-adresse (for å lokalisere hvilken by og land du befinner deg i, IP-adresse lagres ikke og knyttes ikke opp til identifiserbare brukere)

Slik bruker vi opplysningene

- Forbedre våre produkter
- Forstå hvordan brukerne opplever plattformen vår
- Statistikk over besøkende

Informasjonen vi samler inn er ikke personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

Hotjar – Lagrer informasjonen i en pseudonymisert brukerprofil (personlig identifserbar informasjon fjernes og erstattes med pseudonymer)
Les mer her
Plausible – samler ikke inn personopplysninger.
Les mer her
Mixpanel – Lagrer ikke informasjonen i personlig identifserbare brukerprofiler (kun bruker-id)
Les mer her

Hvem deler vi personopplysninger med?

Kvist deler ingen personopplysninger videre, men bruker eksterne IT-leverandører, som kan behandle eller oppbevare personopplysninger.  

Behandling og oppbevaring av personopplysninger vil foretas innen EØS-området. Personopplysninger kan utleveres i forbindelse med en eventuell overdragelse av selskapet.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Kvist oppbevarer opplysningene så kort tid som mulig, og lagrer de kun så lenge det er nødvendig for å levere tjenesten. Du kan når som helst be om å få innsyn i, og slettet dine data.

Dine rettigheter

Alle brukere har følgende rettigheter til data beskyttelse i følge norsk personopplysningslov:
Rett til innsyn – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger.
Rett til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener er ufullstendig.
Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.
Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.
Rett til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.
Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss på support@kvistsolutions.com

Hvordan vi bruker cookies

Når du besøker vårt nettsted lagres informasjonskapsler (cookies) på din enhet. Enkelte informasjonskapsler samtykker du til ved å tillate informasjonskapsler i din nettleser, mens andre må du aktivt samtykke til. Du kan når som helst justere hvilke informasjonskapsler som benyttes gjennom vårt kontrollpanel eller gjennom innstillinger i din nettleser.Vi bruker cookies til å holde deg innlogget (sessions) og å huske at du takker nei til å bli sporet (opt-out cookie).

Vi bruker ingen tredjeparts-informasjonskapsler.

Endringslogg

Ingen endringer. Dette er første versjon.